1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade is een luxe toevoeging aan jouw slaapkamer. Met zijn 100% biologisch fairtrade materiaal zorgt deze kussensloop niet alleen voor een goede nachtrust, maar draagt ook bij aan een duurzame levensstijl. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maten, waaronder de warme taupe kleur die een vleugje elegantie aan jouw slaapkamerinterieur toevoegt. Maar deze kussensloop biedt niet alleen stijl, het is ook heerlijk zacht om op te liggen. De katoen satijn stof voelt zijdezacht aan op je huid en zorgt voor een comfortabele slaapervaring. Met Yumeko kies je niet alleen voor kwaliteit en comfort, maar ook voor een eco-friendly en fairtrade product. Jouw aankoop draagt bij aan een betere wereld, waarin duurzaamheid en eerlijke handel centraal staan. Voeg de Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade toe aan jouw collectie en geniet van een goede nachtrust met een goed geweten.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn warm taupe 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed