1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 is een must-have voor liefhebbers van luxe en duurzaamheid. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zorgt deze kussensloop niet alleen voor een heerlijke nachtrust, maar ook voor een betere wereld. Met zijn zachte mauve kleur voegt deze kussensloop een vleugje elegantie toe aan elke slaapkamer. De percal stof zorgt voor een subliem gevoel van comfort en ademend vermogen. Het katoen is zorgvuldig geselecteerd en geteeld zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, waardoor het huidvriendelijk en hypoallergeen is. Daarnaast is deze kussensloop ook nog eens fairtrade gecertificeerd. Dit betekent dat de boeren die het katoen verbouwen een eerlijke prijs ontvangen voor hun harde werk. Door te kiezen voor deze kussensloop draag je dus bij aan een rechtvaardige en duurzame textielindustrie. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je slaapervaring met de Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 en geniet van een goede nachtrust in stijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal mauve 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed