1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch

Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

180 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Drogen op lage temperatuur | 40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch

Dit Yumeko hoeslaken in de prachtige kleur gewassen linnen dusk is een ware traktatie voor jouw slaapervaring. Het is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen comfortabel slaapt, maar ook bijdraagt aan een duurzame wereld. Met een afmeting van 180x200x30 past dit hoeslaken perfect om jouw matras en biedt het een goede pasvorm zonder te verschuiven. Het gewassen linnen materiaal voelt heerlijk zacht aan op je huid en wordt zelfs met elke wasbeurt nog zachter. Dit betekent dat je keer op keer kunt genieten van een luxueuze slaapervaring. Het hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste pasvorm kunt vinden voor jouw bed. Met dit Yumeko hoeslaken haal je niet alleen kwaliteit en comfort in huis, maar ook een stukje natuurlijke schoonheid. De prachtige kleur dusk geeft een rustige en serene sfeer aan je slaapkamer. Bovendien is het hoeslaken volledig biologisch en ecologisch verantwoord geproduceerd, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op dit luxueuze Yumeko hoeslaken en geniet van een heerlijke nachtrust in stijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Drogen op lage temperatuur | 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken gewassen linnen dusk 180x200x30 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed