1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade is een prachtige toevoeging aan jouw slaapkamer. Deze kussensloop is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen kunt genieten van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzame en eerlijke productie. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maten, waaronder de afmeting 60x70. Dankzij het zachte katoen satijn voelt deze kussensloop heerlijk aan op je huid. Het satijnen materiaal zorgt voor een luxueuze glans en een zijdezachte textuur, waardoor je slaapervaring nog comfortabeler wordt. Daarnaast is deze kussensloop van Yumeko niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het biologisch en fairtrade materiaal zorgt ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt bij de productie en dat de arbeiders een eerlijk loon krijgen. Met deze kussensloop maak je een bewuste keuze voor zowel comfort als duurzaamheid.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn faded 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed