1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch

Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

90 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C | Droogtrommel normale cyclus

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch

Het Yumeko hoeslaken van gewassen katoen satijn in een prachtige roze kleur is een must-have voor een duurzame en milieubewuste slaapervaring. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt dit hoeslaken niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook een ethisch verantwoorde keuze. Het hoeslaken is verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder een perfecte pasvorm voor een eenpersoonsbed van 90x200x30. Dankzij de zorgvuldig gewassen katoen satijn voelt dit hoeslaken heerlijk zacht aan en zorgt het voor een luxe uitstraling in elke slaapkamer. Het Yumeko hoeslaken is niet alleen een genot om op te slapen, maar ook een statement voor een duurzamere wereld. Met de aanschaf van dit biologische en ecologische product draag je bij aan het behoud van de natuurlijke hulpbronnen en ondersteun je eerlijke handel. Voel je goed en zie er stoer uit met dit prachtige hoeslaken van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 90 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C | Droogtrommel normale cyclus.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn roze 90x200x30 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed