1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop van gewassen linnen is een duurzaam en milieuvriendelijk product dat je slaapervaring naar een hoger niveau tilt. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen comfort, maar ook gemoedsrust in het feit dat het op een ethische en verantwoorde wijze is geproduceerd. Met een afmeting van 40x80 cm past deze kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussenmaten en is het een ideale aanvulling voor je beddengoedcollectie. Het gewassen linnen materiaal voelt heerlijk zacht aan op je huid en zorgt voor een aangename slaapervaring. Daarnaast is linnen ook bekend om zijn duurzaamheid en sterke eigenschappen, waardoor deze kussensloop lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Voeg een vleugje luxe en stijl toe aan je slaapkamer met de Yumeko kussensloop. Het tijdloze ontwerp past perfect bij elke interieurstijl en voegt een vleugje elegantie toe aan je slaapomgeving. Geniet van de rustgevende eigenschappen van dit biologisch en ecologisch product en geef jezelf de luxe die je verdient tijdens je welverdiende rustmomenten.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen 40x80 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed