1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

90 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe

Met het Damai Organic hoeslaken haal je de perfecte basis in huis voor je bed, wat zal bijdragen aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit katoen-satijnen hoeslaken uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische katoen die geweven is in een satijnbinding, waardoor de satijnen kwaliteit ontstaat. Het resultaat is een heerlijke zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Daarnaast worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Hierdoor zijn de Damai Organic hoeslakens huidvriendelijk en bieden ze de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het hoeslaken heeft een prachtige subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een rustige en frisse uitstraling aan je bed. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kun je lang genieten van dit hoeslaken. Met het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zal het altijd strak om je matras blijven liggen. Het Damai Organic hoeslaken is verkrijgbaar in de afmeting 90x220 cm en de kleur taupe.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe zijn als volgt:

Breedte: 90 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Taupe voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed