1. dekens
  2. Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite

Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

270 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite

Met het Damai Organic laken haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging voor je bed in huis, maar ook een product dat bijdraagt aan een goede nachtrust en het behoud van een gezonde huid. Het laken is onderdeel van de Organic collectie van Damai, bestaande uit 100% biologische katoenen beddengoed, waaronder dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze collectie staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Het Damai Organic laken is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft een satijnbinding, wat zorgt voor een zijdezachte kwaliteit. Tijdens het productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Ook stoffen zoals formaldehyde zijn absoluut niet aanwezig. Hierdoor is het laken zeer vriendelijk voor de huid en biedt het de juiste bescherming voor zowel je huid als je bed. Naast het huidvriendelijke aspect, heeft het Damai Organic laken ook een subtiel glanzende uitstraling en voelt het koel aan op de huid. De zachte kleuren van de lakens geven een kalme en frisse look aan je bed. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het product, kun je langdurig genieten van het comfort en de luxe van een Damai laken. Het laken is verkrijgbaar in verschillende maten en diverse kleuren, waardoor er altijd een variant is die perfect bij jouw stijl en behoeften past. Ontdek nu zelf de unieke eig.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite

Om te weten of Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 270 cm

Het is van belang om Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Laken Bio satijn 240x270 cm Anthracite voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed