1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey

"Met het Damai Organic hoeslaken haal je de perfecte basis in huis voor jouw bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit hoogwaardige, biologische katoenen beddengoed zoals dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit specifieke hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft een zachte en comfortabele satijnen afwerking. Tijdens het productieproces van het hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt. In plaats daarvan worden zoveel mogelijk natuurlijke, plantaardige verfstoffen gebruikt. Er wordt absoluut geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Hierdoor is het Damai Organic hoeslaken huidvriendelijk en biedt het de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Bovendien heeft het hoeslaken een subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een rustige en frisse uitstraling in de slaapkamer. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het hoeslaken kun je er lang van genieten. Het elastiek rondom zorgt voor een perfecte pasvorm, waardoor het hoeslaken strak om de matras blijft zitten. Het Damai Organic hoeslaken is verkrijgbaar in de kleur grijs en heeft een afmeting van 100x210 cm.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed