1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

90 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite

Het Damai Organic hoeslaken is een essentieel item voor jouw bed, dat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. Dit hoeslaken is onderdeel van de Organic collectie van Damai, die bestaat uit 100% biologische katoenen beddengoed. De collectie staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit specifieke hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft een satijnbinding, waardoor het een zijdezachte kwaliteit heeft. Tijdens het productieproces worden er geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Daarnaast worden schadelijke stoffen zoals formaldehyde volledig vermeden. Hierdoor is het hoeslaken niet alleen huidvriendelijk, maar biedt het ook de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het Damai Organic hoeslaken heeft een subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een kalme en frisse uitstraling in de slaapkamer. Daarnaast is de kwaliteit van dit hoeslaken van hoog niveau, waardoor je er lang van kunt genieten. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het strak om je matras liggen. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 30 cm dik en heeft een afmeting van 90x220 cm.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite zijn als volgt:

Breedte: 90 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x220 cm Anthracite voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed