1. dekens
  2. Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250

Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250

Merk

Maatvoering

Product breedte

160 cm

Product lengte

250 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250

De Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 is een adembenemend item dat je woonruimte zal transformeren. Met zijn royale afmetingen van 160x250 centimeter is deze deken een echte blikvanger. Hij is vederlicht, waardoor je hem zowel in de zomer als in de winter kunt gebruiken. Of je nu in bed kruipt, op de bank ontspant, in de tuin zit of op het terras geniet, deze deken is veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid. Het unieke 'basket weave' patroon geeft deze deken een speciale uitstraling. Het lijkt alsof hij op een ambachtelijke manier met de hand is gevlochten, waardoor hij een eigentijdse en stijlvolle touch aan je interieur geeft. Dankzij het gebreide katoen is de deken elastisch en valt hij soepel om je heen. Het zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel en verhoogt het knusse gevoel in huis. Met de Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 haal je niet alleen een praktisch en veelzijdig item in huis, maar ook een decoratief accessoire dat je interieur compleet maakt. Investeer in comfort en stijl met deze prachtige deken en geniet van ontspannen momenten in een warme en knusse omgeving.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250

Om te weten of Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 250 cm

Het is van belang om Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken katoen basket weave melange 160x250 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed