1. dekens
  2. Yumeko deken wol beige melange 150x220

Yumeko deken wol beige melange 150x220

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken wol beige melange 150x220 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken wol beige melange 150x220 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken wol beige melange 150x220

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

150 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko deken wol beige melange 150x220

De Yumeko deken wol beige melange 150x220 is een prachtig en warm deken gemaakt van merino wol. Deze wol is afkomstig van schapen die vrij rondlopen in de natuurlijke omgevingen van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het gebruik van deze natuurlijke kleuren geeft de deken een authentieke uitstraling. Wat deze deken extra bijzonder maakt, is de uitzonderlijk hoge kwaliteit van de merino wol. Na het scheren wordt de wol zorgvuldig gewassen met natuurlijke zeep, waardoor het vrij is van nare chemicaliën. Dit zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel wanneer je onder deze deken kruipt. Daarnaast kunnen we niet om de prachtige, rustige kleuren heen die de schapen zelf creëren. Deze kleuren passen perfect bij een natuurlijk interieur en geven de deken een unieke uitstraling. Met een afmeting van 150x220 is deze deken groot genoeg om heerlijk onder te kruipen tijdens koude winteravonden. Kortom, de Yumeko deken wol beige melange 150x220 is een duurzaam en stijlvol product dat zorgt voor warmte en comfort in jouw huis.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken wol beige melange 150x220

Om te weten of Yumeko deken wol beige melange 150x220 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko deken wol beige melange 150x220 zijn als volgt:

Breedte: 150 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko deken wol beige melange 150x220 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken wol beige melange 150x220 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken wol beige melange 150x220 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed