1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch

De gewassen linnen kussensloop van Yumeko is een absolute must-have voor een comfortabele en milieuvriendelijke slaapervaring. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade linnen, draagt dit kussensloop bij aan een duurzamere wereld. Met een afmeting van 60x70 cm past het perfect om je favoriete kussen, waardoor je kunt genieten van een zalige nachtrust. Deze kussensloop is niet alleen gemaakt van hoogwaardig materiaal, maar biedt ook een zachte en luxueuze ervaring. Het gewassen linnen voelt heerlijk zacht aan tegen je huid en geeft een rustgevend gevoel. Het natuurlijke karakter van het linnen zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling in je slaapkamer. Daarnaast is deze kussensloop van Yumeko biologisch en ecologisch verantwoord geproduceerd. Het merk staat bekend om hun inzet voor duurzaamheid en eerlijke handel. Met de aankoop van dit product draag je bij aan een betere wereld, waarin we streven naar een gezonde planeet en respect voor mens en natuur. Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je slaapkamer met de Yumeko gewassen linnen kussensloop. Gun jezelf de beste nachtrust en investeer in een product dat goed is voor zowel jou als de planeet.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen natuurlijk 60x70 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed