1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt dekbedden gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je kunt genieten van een duurzame en ethisch verantwoorde slaapervaring. Het Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 is speciaal ontworpen om je het hele jaar door optimaal comfort te bieden. Dit dekbed is perfect voor de lente en herfst, wanneer de temperatuur schommelt. Het biedt de ideale balans tussen warmte en ademend vermogen, zodat je altijd kunt genieten van een aangename nachtrust. Het zachte en lichte ganzendons zorgt voor een heerlijk knus gevoel, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een goede isolatie. Het Yumeko dekbed ganzendons is niet zomaar een dekbed. Het is het allerbeste ganzendons dat je kunt vinden. De donsveertjes zijn met zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast is het dekbed volledig biologisch en ecologisch, wat betekent dat het vrij is van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Met dit dekbed haal je niet alleen comfort in huis, maar ook een stukje natuurlijke luxe dat goed is voor zowel jou als de planeet.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed