1. dekens
  2. Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en comfort. Deze kussensloop is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen zorgt voor je eigen welzijn, maar ook voor het welzijn van de planeet en de arbeiders die betrokken zijn bij de productie. Met zijn warme en knuffelige jersey stof, biedt deze kussensloop de perfecte omgeving voor een goede nachtrust. De zachte en ademende eigenschappen van jersey zorgen ervoor dat je hoofd en nek comfortabel worden ondersteund, terwijl je geniet van een heerlijk zachte aanraking. Het 50x60 formaat past perfect bij de meest voorkomende kussens, waardoor je eenvoudig kunt overschakelen naar deze duurzame kussensloop zonder concessies te doen aan je slaapcomfort. Investeer in kwaliteit en draag je steentje bij aan een betere wereld met de Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade. Laat je omringen door de zachtheid en warmte van dit milieuvriendelijke product en geniet van een welverdiende rust elke nacht.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop jersey 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed