1. dekens
  2. Yumeko babydeken wol melange 75x100

Yumeko babydeken wol melange 75x100

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko babydeken wol melange 75x100 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko babydeken wol melange 75x100 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko babydeken wol melange 75x100

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

75 cm

Product lengte

100 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko babydeken wol melange 75x100

Dit prachtige Yumeko babydeken wol melange 75x100 is een must-have voor elke ouder die het beste voor zijn baby wil. Gemaakt van zacht en warm merinowol, biedt dit dekentje het ultieme comfort voor uw kleintje. De natuurlijke kleuren van de schapen geven het dekentje een rustieke en tijdloze uitstraling. Wat dit dekentje zo speciaal maakt, is de herkomst van de wol. De merino schapen waarvan de wol afkomstig is, worden vrij buiten gehouden in het prachtige Duitsland. Dit betekent dat de wol van de hoogste kwaliteit is, omdat de schapen een gezond en gelukkig leven leiden. Om de veiligheid van uw kindje te waarborgen, is het dekentje alleen gewassen met natuurlijke zeep na het scheren. Hierdoor is het volledig vrij van schadelijke chemicaliën en kunt u uw baby met een gerust hart in het dekentje wikkelen. Met de afmetingen van 75x100 is dit dekentje perfect voor gebruik in de wieg of het ledikant. Kies voor kwaliteit, comfort en veiligheid met het Yumeko babydeken wol melange 75x100. Geef uw baby een heerlijk zachte en warme plek om te rusten en geniet van de natuurlijke schoonheid van dit prachtige dekentje.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko babydeken wol melange 75x100

Om te weten of Yumeko babydeken wol melange 75x100 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko babydeken wol melange 75x100 zijn als volgt:

Breedte: 75 cm

Lengte: 100 cm

Het is van belang om Yumeko babydeken wol melange 75x100 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko babydeken wol melange 75x100 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko babydeken wol melange 75x100 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed