1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van katoen satijn in het prachtige "Fields of Gold" design is niet alleen een ode aan de natuur, maar ook aan duurzaamheid. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, omarmt deze kussensloop de filosofie van Yumeko om het milieu te beschermen en eerlijke handel te stimuleren. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect bij standaard kussens. Het zachte en gladde katoen satijn zorgt voor een heerlijk comfortabele slaapervaring. De stof voelt zijdezacht aan op je huid en biedt tegelijkertijd een ademend vermogen, waardoor je de hele nacht fris en koel blijft. Naast het bieden van ultiem comfort, draagt deze kussensloop ook bij aan een schonere wereld. De biologische en fairtrade materialen zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt genieten van je nachtrust, wetende dat je bijdraagt aan een betere toekomst voor de planeet en de mensen die deze kussensloop hebben gemaakt. Voel de luxe en geniet van een heerlijke nachtrust met de Yumeko kussensloop katoen satijn "Fields of Gold".

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn fields of gold 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed