1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue

Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue

Met de Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue haal je de perfecte basis in huis voor een goede en gezonde nachtrust. Dit topper hoeslaken is onderdeel van de Damai Organic collectie, die bestaat uit 100% biologische katoenen beddengoed. Met deze producten kies je niet alleen voor kwaliteit en comfort, maar ook voor duurzaamheid. Dit topper hoeslaken is gemaakt van 100% biologische katoen en is geweven in een satijnbinding, waardoor het een luxueuze satijnen kwaliteit krijgt. Het resultaat is een ongekende zachtheid en comfort tijdens het slapen. Tijdens het productieproces van dit hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Bovendien worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt, waardoor dit hoeslaken huidvriendelijk is en de juiste bescherming biedt voor zowel je huid als je matras. Naast het comfort en de duurzaamheid heeft dit topper hoeslaken ook een mooie subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid. De zachte en frisse kleur van het hoeslaken zorgt voor een kalme uitstraling in de slaapkamer. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van dit hoeslaken kun je er lang van genieten. Het kwaliteitselastiek rondom zorgt ervoor dat het hoeslaken perfect om je topper matras past en altijd glad en strak blij.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 200x220 cm Sky Blue voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed