1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van katoen satijn in de prachtige kleur stone is een ware parel voor jouw slaapkamer. Dit elegante en luxueuze kussensloop is vervaardigd uit 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook aan eerlijke handel. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect om jouw favoriete kussen. De gladde satijnen stof voelt heerlijk zacht aan op je huid en zorgt voor een ultiem comfortabele slaapervaring. Daarnaast is de stof van uitstekende kwaliteit en duurzaam, waardoor je lang kunt genieten van deze prachtige kussensloop. Voeg een vleugje stijl en luxe toe aan je slaapkamer met de Yumeko kussensloop katoen satijn stone. Creëer een oase van rust en ontspanning waar je elke nacht van kunt genieten. Kies voor duurzaamheid, comfort en kwaliteit met deze biologische en fairtrade kussensloop van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn stone 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed