1. dekens
  2. Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks

Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks

De Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks is een prachtige toevoeging aan jouw slaapkamer. Gemaakt van superzachte Bio-percal stof, biedt deze kussensloop een luxueus gevoel en ultiem comfort. Met een afmeting van 60x70 cm past het perfect om jouw favoriete kussen. Het kussensloop is niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van biologisch katoen, draagt dit product bij aan een duurzame levensstijl. Met de opening aan de zijkant is het eenvoudig om jouw kussen in te stoppen en te verwisselen. De Ivory kleur van dit kussensloop is niet zomaar een witte kleur. Het is een heldere, levendige witte kleur die jouw bed een frisse uitstraling geeft. Deze neutrale kleur past perfect in elke slaapkamerstijl en kan worden gecombineerd met verschillende beddengoedsets. Met deze Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook bij aan een duurzame wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks

Om te weten of Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Kussensloop Bio Percale 60x70 cm Ivory 2 stuks voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed