1. dekens
  2. Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 is een prachtige toevoeging aan jouw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, zorgt deze kussensloop niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook voor een beter milieu. Het gewassen linnen klei roze geeft een rustgevende en warme uitstraling aan je kamer, waardoor je elke nacht geniet van een oase van comfort. Deze kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maten, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat bij jouw kussen past. Het gebruik van linnen is niet alleen duurzaam, maar ook ademend en vochtregulerend. Hierdoor blijft je hoofd koel en droog tijdens warme zomernachten. Daarnaast is linnen van nature hypoallergeen en antibacterieel, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën of gevoelige huid. Het Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 is een bewuste keuze voor jouw slaapcomfort en het milieu. Het is tijd om te genieten van de luxueuze zachtheid van biologisch en ecologisch linnen, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Voeg deze prachtige kussensloop toe aan je collectie en ervaar de magie van linnen, een stof die echt leeft.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen klei roze 50x60 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed