1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade is een uniek product dat gemaakt is van 100% biologisch fairtrade materiaal. Deze kussensloop is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw slaapcomfort. Met zijn zachte en ademende textuur biedt deze kussensloop de perfecte ondersteuning voor een goede nachtrust. Wat deze kussensloop nog specialer maakt, is zijn prachtige kleur. Het sandkleurige ontwerp voegt een vleugje warmte en elegantie toe aan je slaapkamer. Het percal materiaal zorgt ervoor dat de kussensloop licht knispert, waardoor je een gevoel van luxe en comfort ervaart wanneer je erop ligt. Met een afmeting van 40x80 cm past deze kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussenmaten. Of je nu een standaard of een ergonomisch kussen hebt, deze kussensloop zorgt voor een perfecte pasvorm. Bovendien is deze kussensloop gemaakt volgens de hoogste normen van eco fairtrade, wat betekent dat je kunt genieten van je nachtrust met een goed geweten. Investeer in je slaapcomfort en maak een duurzame keuze met de Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade. Voeg een vleugje stijl en luxe toe aan je slaapkamer en geniet van een heerlijke nachtrust.

Categorieën
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal sand 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed