Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm

Dit Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed is de perfecte keuze voor milieubewuste slapers. Het dekbed is gemaakt van gerecycled plastic en is daardoor een duurzame optie. Ondanks het feit dat het van gerecyclede materialen is gemaakt, voelt het dekbed heerlijk zacht en soepel aan. Je zult geen enkel verschil merken met een traditioneel dekbed. Dit 4-seizoenen dekbed biedt het hele jaar door het perfecte slaapklimaat. Dankzij de uitstekende isolerende werking houdt het dekbed je warm tijdens koude winteravonden, terwijl het ook zorgt voor verkoeling tijdens warme zomernachten. Bovendien reguleert het dekbed vocht op een uitstekende manier, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele en droge nachtrust. Met zijn afmetingen van 200 x 220 cm past dit dekbed perfect op jouw bed. Het is geschikt voor zowel eenpersoons- als tweepersoonsbedden en zorgt ervoor dat je knus en comfortabel kunt slapen. Kies voor duurzaamheid en comfort met het Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed, een geweldige toevoeging aan elke slaapkamer.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm

Om te weten of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 200 x 220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed