Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks

Merk

Maatvoering

Product breedte

80 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks

Met de Damai Organic kussenslopen met rits in de maat 80x80 cm haal je een stukje luxe en comfort in huis. Deze kussenslopen zijn onderdeel van de Organic collectie van Damai, die staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. De kussenslopen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn geweven in satijnbinding, wat zorgt voor een zijdezachte kwaliteit. Wat deze kussenslopen extra bijzonder maakt, is het productieproces. Er worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Hierdoor zijn de kussenslopen niet alleen huidvriendelijk, maar ook nog eens beter voor het milieu. Daarnaast zijn de kussenslopen vrij van schadelijke stoffen zoals formaldehyde. De Damai Organic kussenslopen hebben een mooie subtiele zijdeglans en voelen heerlijk koel aan op de huid. De zachte kleuren geven een kalme en frisse uitstraling aan je bed. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kun je lang genieten van deze kussenslopen. Bovendien zijn ze voorzien van een handige ritssluiting, zodat je je kussen eenvoudig kunt verschonen. De set bevat twee kussenslopen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies voor Damai Organic en geniet van een goede nachtrust in stijl!

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks

Om te weten of Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks zijn als volgt:

Breedte: 80 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Kussenslopen met rits Bio satijn 80x80 cm White 2 stuks voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed