1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe

Damai Organic haalt met hun hoeslaken de perfecte basis in huis voor een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologisch katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit specifieke katoen-satijnen hoeslaken uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft een satijnen afwerking. Dit zorgt voor een heerlijke zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces worden er geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Ook stoffen zoals formaldehyde komen absoluut niet voor in dit hoeslaken. Het Damai Organic hoeslaken is niet alleen vriendelijk voor de huid, maar biedt ook de juiste bescherming voor zowel de huid als het matras. Het hoeslaken heeft een subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een rustige en frisse uitstraling aan het bed. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het hoeslaken kan er lang van genoten worden. Het elastiek rondom zorgt ervoor dat het hoeslaken perfect om de matras blijft liggen en geen kreukels vertoont. Daarnaast is het hoeslaken geschikt voor matrassen tot 30 cm dik. Met dit Damai Organic hoeslaken wordt een goede nachtrust gegarandeerd, in stijl en met respect voor mens.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Taupe voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed