1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van katoen satijn in de kleur stone is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een luxueuze en milieuvriendelijke slaapervaring. Deze kussensloop is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een comfortabele nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Met een afmeting van 50x60 cm is deze kussensloop geschikt voor de meest voorkomende kussens. Het satijnen materiaal voelt heerlijk zacht aan op je huid en zorgt ervoor dat je 's nachts als een roosje kunt slapen. De stone kleur geeft een stijlvolle en moderne uitstraling aan je slaapkamer. Daarnaast is deze kussensloop niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het gebruik van biologisch katoen en fairtrade productieprocessen zorgt ervoor dat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt en dat de arbeiders eerlijke lonen ontvangen. Kortom, met de Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade investeer je in een betere nachtrust én een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn stone 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed