1. dekens
  2. Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Ontdek het ultieme slaapcomfort met het Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220. Dit dekbed is vervaardigd van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dit luxueuze dekbed biedt de perfecte balans tussen warmte en ventilatie, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een optimale nachtrust. Het 4-seizoenen design zorgt ervoor dat je het dekbed kunt aanpassen aan de verschillende temperaturen en behoeften gedurende het jaar. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, met dit dekbed slaap je altijd in de perfecte temperatuur. Het Yumeko dekbed TENCEL™ is gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste biologische en ecologische normen. TENCEL™ is een duurzame vezel die wordt gewonnen uit houtpulp van eucalyptusbomen. Dankzij de unieke eigenschappen van TENCEL™ is dit dekbed niet alleen zacht en comfortabel, maar ook vochtregulerend en hypoallergeen. Zo geniet je van een fris en hygiënisch slaapklimaat, zonder dat je last hebt van allergieën of overmatig transpireren. Kies voor het Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 en ervaar de ultieme combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid. Met dit dekbed creëer je een oase van rust en ontspan.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed TENCEL™ 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed