1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

260 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Het Coco Cici Tencel dekbed is het ultieme dekbed voor een luxueuze en duurzame slaapervaring. Dit dekbed van 100% Tencel™ is de perfecte aanvulling op je Tencel™ beddengoed. De stof ademt als geen ander, waardoor je heerlijk kunt slapen en uitgerust wakker wordt. Het dekbed is extreem zacht, soepel en iets zwaarder, waardoor je dieper zult slapen. Het is minder luchtig dan een donzen dekbed, maar wel 100% diervriendelijk, hypoallergeen en veel beter in het reguleren van de temperatuur. Wat dit dekbed uniek maakt in Nederland is dat zowel de buitenkant als de vulling van 100% Tencel™ zijn gemaakt. Dit betekent dat je voor 100% kunt genieten van het comfort van dit dekbed. Daarnaast heeft het dekbed een luxe satijnweving die niet alleen sterk is, maar ook jaar na jaar zijn kwaliteit behoudt. Het Tencel™ dekbed biedt vele voordelen voor een goede nachtrust. Het is 100% plantaardig, dus diervriendelijk in tegenstelling tot dons. Het reguleert de warmte, waardoor je altijd de ideale temperatuur in bed hebt. Bovendien is het dekbed optimaal ademend, waardoor je geen last hebt van nachtzweten of overgangsklachten. Door het iets zwaardere gewicht van het dekbed zul je dieper slapen. Het is anti-allergisch, waardoor het ideaal is voor mensen.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 260 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbed zomer dekbed lits jumeaux XL (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed