1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

240 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Met ons Coco Cici Tencel dekbed haal je het beste van het beste in huis. Dit dekbed is gemaakt van 100% TENCEL™, een duurzaam en luxe materiaal dat bekend staat om zijn zachte en ademende eigenschappen. Het is de perfecte aanvulling op jouw TENCEL™ beddengoed en zorgt ervoor dat je elke nacht heerlijk slaapt en fris ontwaakt. Dit dekbed is ontworpen om te ademen als geen andere stof, waardoor het de ideale oplossing is voor allerlei slaapproblemen. Of je nu last hebt van nachtelijk zweten, allergieën of gewoon behoefte hebt aan een comfortabele nachtrust, ons Coco Cici Tencel dekbed biedt de perfecte balans tussen warmte en ventilatie. Met een afmeting van 240 x 220 cm is dit dekbed geschikt voor een lits jumeaux bed. Het biedt voldoende ruimte voor jou en je partner om comfortabel te slapen en te genieten van de luxueuze zachtheid van het TENCEL™ materiaal. Bovendien is dit dekbed niet alleen zacht en comfortabel, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en je jarenlang slaapcomfort bieden. Kies voor het Coco Cici Tencel dekbed en ervaar de ultieme luxe en comfort in je slaapkamer. Slaap als een roos en word elke ochtend verfrist wakker, klaar voor een nieuwe dag vol energie en vitaliteit.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 240 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (240 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed