1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

260 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Het Coco Cici Tencel dekbed is een absolute must-have voor een ultieme slaapervaring! Dit dekbed, gemaakt van 100% Tencel™, is de perfecte aanvulling op je Tencel™ beddengoed. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat je heerlijk kunt slapen en uitgerust wakker wordt. De dekbedden zijn ongelooflijk zacht, soepel en iets zwaarder, waardoor je een diepere slaap zult ervaren. Ze zijn minder luchtig dan donzen dekbedden, maar 100% diervriendelijk, hypoallergeen en bieden een veel betere temperatuurregulatie. Wat ons dekbed uniek maakt in Nederland is dat zowel de hoes als de vulling volledig gemaakt zijn van 100% Tencel™. Dit betekent dat je kunt genieten van 100% comfort en 100% plezier. Onze luxe satijnweving is bovendien duurzaam en behoudt zijn kwaliteit jaar na jaar. Het Coco Cici Tencel dekbed biedt talloze slaapvoordelen, zoals het feit dat het 100% plantaardig is, in tegenstelling tot dons. Daarnaast reguleert het de warmte, waardoor je altijd de ideale temperatuur in bed hebt. Het dekbed is optimaal ademend, waardoor je geen last hebt van nachtzweten of overgangsklachten. Door het gewicht van het dekbed zul je ook dieper slapen. Het is antiallergisch, ideaal voor mensen met huisstofmijt, astma of andere allergieën,.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 260 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbed Lente/herfst dekbed lits jumeaux (260 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed