1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch. Ontdek de ongeëvenaarde luxe en comfort van de Yumeko dekbedden, vervaardigd uit 100% biologisch fairtrade materiaal. Met dit dekbed ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust, het hele jaar door. Dankzij de uitstekende isolatie-eigenschappen is dit dekbed perfect geschikt voor de lente en herfst. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is het gebruik van het allerbeste ganzendons. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde zachtheid en lichtheid, waardoor je het gevoel hebt te zweven onder de zachtste en meest luxueuze materialen. Het ganzendons is afkomstig van gecertificeerde biologische boerderijen, waar de dieren met veel respect en liefde worden behandeld. Naast het feit dat dit dekbed je optimaal comfort biedt, draag je ook bij aan een betere wereld. Yumeko is namelijk toegewijd aan ecologische en duurzame productie, waarbij ze streven naar een minimale impact op het milieu. Door te kiezen voor dit dekbed steun je niet alleen je eigen welzijn, maar ook een gezonde planeet voor toekomstige generaties. Geniet van de ultieme luxe en slaap met een gerust hart onder het Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed