1. dekens
  2. Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar

Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

30°C | 40°C | 50°C | 60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar

"Ervaar de ultieme luxe met onze witte katoensatijnen Oxford kussenslopen met volant. Deze slopen zijn gemaakt van 100% katoen satijn met een indrukwekkende draaddichtheid van 220 garens per inch. Dit betekent dat ze heerlijk zacht en duurzaam zijn, perfect voor een goede nachtrust. Onze kussenslopen zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen die alleen door luxe hotels worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van gekamd katoen satijn, wat zorgt voor een gladde en glanzende afwerking. Bovendien zijn ze behandeld met speciale gepatenteerde technieken, waardoor de kleuren altijd levendig blijven, zelfs na talloze wasbeurten. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we een geld-terug-garantie bieden. Als u niet tevreden bent, betalen we niet alleen uw geld terug, maar voegen we ook nog eens €2,50 extra toe voor een kop koffie als gebaar van waardering. Daarnaast bieden we gratis verzending binnen 1 dag en gratis retourneren. Bij ons heeft u niets te verliezen en alleen maar te winnen! Elk paar kussenslopen wordt zorgvuldig verpakt en geleverd, zodat u meteen kunt genieten van de luxe ervaring. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw slaapkamer en verwen uzelf met onze witte katoensatijnen Oxford kussenslopen met volant.".

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar

Om te weten of Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C | 40°C | 50°C | 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Witte katoensatijnen Oxford Kussenslopen met Volant 60x70 per paar voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed