1. dekens
  2. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm

Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm

Een dekbed van gerecycled plastic: dat is pas echt milieuvriendelijk. Het klinkt misschien ongewoon, maar je zult niets merken van het vorige leven van dit materiaal. Geen harde stukken, alleen maar een heerlijk zacht en soepel dekbed. Met dit duurzame 4-seizoenen dekbed rPet van Alpine Plus geniet je van een heerlijk koele en comfortabele nachtrust. Dit dekbed is speciaal ontworpen om het hele jaar door te gebruiken, dankzij de uitstekende isolerende werking en goede vochtregulatie. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, dit dekbed zorgt altijd voor het perfecte slaapklimaat. Het is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor dit dekbed draag je bij aan een duurzamere wereld. Met de afmetingen van 140 x 220 cm past dit dekbed perfect op een standaard eenpersoonsbed. Het dekbed voelt heerlijk zacht aan op de huid en is zeer comfortabel om onder te slapen. Daarnaast is het eenvoudig te onderhouden, want het kan gewoon in de wasmachine worden gewassen. Kortom, met het Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm geniet je niet alleen van een goede nachtrust, maar draag je ook actief bij aan een duurzamer en milieuvriendelijker leven.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm

Om te weten of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed