1. dekens
  2. Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm

Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Alleen chemisch reinigen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm

Met het Texeler Green Dream 4jr biologisch dekbed kunt u met een gerust hart genieten van een goede nachtrust. Dit dekbed is niet alleen heerlijk zacht en comfortabel, maar ook een duurzaam en natuurlijk product. Het is samengesteld uit hoogwaardige materialen en de zachte scheerwol is afkomstig van Texelse schapen. Wat dit dekbed extra bijzonder maakt, is dat de schapen grazen op weilanden die niet bewerkt zijn met schadelijke bestrijdingsmiddelen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u slaapt onder een dekbed dat niet alleen goed is voor uw comfort, maar ook voor het milieu. Daarnaast draagt de Texeler Green Dream het Waddengoud-keurmerk, wat onder andere garant staat voor respectvolle omgang met dierenwelzijn. Met een afmeting van 140/200 cm is dit dekbed ideaal voor een eenpersoonsbed. Het biedt het hele jaar door de perfecte temperatuurregulatie, zodat u altijd comfortabel kunt slapen, ongeacht het seizoen. Het luxueuze gevoel van dit dekbed zal u keer op keer naar dromenland brengen. Voeg dit biologisch dekbed toe aan uw slaapkamer en geniet van een natuurlijke en duurzame slaapervaring.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm

Om te weten of Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Alleen chemisch reinigen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Texeler GreenDream 4jr organic 140/200cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed