1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

200 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey

Met het Damai Organic hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm in de kleur Light Grey haal je de ultieme basis in huis voor een goede en gezonde nachtrust. Dit hoeslaken maakt deel uit van de Organic collectie van Damai, die bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten gemaakt van 100% biologisch katoen. Het hoeslaken is geweven in satijnbinding, wat zorgt voor een luxe satijnen kwaliteit en een heerlijke zachtheid en comfort biedt. Bij de productie van dit hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt. In plaats daarvan worden zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen toegepast, waardoor het hoeslaken huidvriendelijk is en de juiste bescherming biedt voor zowel je huid als je matras. Bovendien zijn schadelijke stoffen zoals formaldehyde volledig uitgesloten. Het hoeslaken heeft een mooie subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid, wat zorgt voor een verfrissende slaapervaring. Dankzij de zachte kleur Light Grey geeft dit hoeslaken een kalme en frisse uitstraling aan je bed. De hoogwaardige kwaliteit van het hoeslaken zorgt ervoor dat je er lang van kunt genieten. Het elastiek rondom zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat het hoeslaken mooi en strak om je matras blijft liggen. Het Damai Organic hoeslaken is een duurzame en comfortabele keuze voor iedereen die waarde hecht.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 200x210 cm Light Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed