1. dekens
  2. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet

Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet

Merk

Beddinghouse

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet

Beddinghouse blijft altijd op zoek naar manieren om beddengoed te verduurzamen en de impact op de wereld te verminderen. Daarom hebben we de duurzamere lijn, Beddinghouse Care, ontworpen waarin we nieuwe, duurzamere kwaliteiten introduceren, waaronder biologisch katoen. Onze Beddinghouse Organic Basic dekbedovertrekken zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) biologisch katoen. Dit internationale keurmerk houdt in dat we kritisch kijken naar de hele productieketen, van het oogsten tot het eindproduct, om ervoor te zorgen dat alles milieuvriendelijk en sociaal verantwoord gebeurt. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van pesticiden, wordt er minder water en energie gebruikt en is kinderarbeid verboden. Bovendien zorgen we voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Biologisch katoen is niet alleen beter voor de wereld, maar ook beter bestand tegen slijtage en prettiger voor de gevoelige huid. Het GOTS-keurmerk staat voor zorg voor mens en natuur. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om deze nieuwe collectie in FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen uit te brengen. Dit betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. De verpakking is dus veel duurzamer en kan gewoon met oud papier worden weggegooid, zodat het weer gerecycled kan worden. Het elastiek rondom de verpakking kan zelfs hergebruikt worden.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet

Om te weten of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Antraciet voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed