1. dekens
  2. B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm

B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm

De B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm is een innovatief product dat niet alleen dienstdoet als hoeslaken, maar ook als matrasbeschermer. Met zijn waterdichte en ademende eigenschappen zorgt dit product ervoor dat uw matras beschermd blijft tegen vocht en vuil, terwijl uw comfort en welzijn gegarandeerd worden. Wat dit product echt uniek maakt, is het gebruik van zinkoxide (ZnO) op een cosmetische basis. Het zinkoxide is op een gepatenteerde manier in de vezels verwerkt, waardoor het zijn werking behoudt, zelfs na herhaaldelijk wassen. Zinkoxide heeft een minerale oorsprong en is van vitaal belang voor het behoud van een gezonde huid. Het bezit cosmetische beschermende en regeneratieve eigenschappen, waardoor uw huid wordt verzorgd terwijl u slaapt. Bovendien heeft zinkoxide een anti-bacteriële werking, waardoor het ontstaan van ongewenste geuren wordt verminderd. Met de B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm haalt u een product in huis dat niet alleen praktisch en functioneel is, maar ook zorgt voor uw comfort en welzijn. Geniet van een goede nachtrust, wetende dat uw matras beschermd is en uw huid wordt verzorgd. Voeg dit innovatieve product toe aan uw slaaproutine en ervaar het verschil zelf.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm

Om te weten of B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar B-Sensible Topper 2 in 1 Hoeslaken + Matrasbeschermer Litsjumeaux 180x200 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed