1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt een dekbed van uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Dit dekbed is speciaal ontworpen om je het hele jaar door comfortabel te laten slapen. Met zijn lichte en luchtige structuur is dit Yumeko dekbed perfect voor de warme zomermaanden. Het dekbed heeft een afmeting van 200x220 cm, waardoor het geschikt is voor een ruim tweepersoonsbed. Het materiaal is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het zowel duurzaam als milieuvriendelijk is. Met de aankoop van dit dekbed draag je bij aan een betere wereld, terwijl je geniet van het ultieme slaapcomfort. Het Yumeko dekbed biedt de luxe van zomerdons, waardoor je kunt genieten van een goede nachtrust zonder het te warm te krijgen. De dons zorgt voor een optimale temperatuurregulatie, waardoor je lichaam koel blijft tijdens de warme nachten. Daarnaast is het dekbed ook nog eens hypoallergeen, wat betekent dat het geschikt is voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Kies voor de beste kwaliteit en een duurzame levensstijl met het Yumeko dekbed. Het biedt niet alleen de ideale slaapomgeving, maar draagt ook bij aan een betere wereld. Gun jezelf de luxe van een zomerse nachtrust met dit biologische en ecologische dekbed van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons zomer 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed