1. dekens
  2. Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250

Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250

Merk

Maatvoering

Product breedte

160 cm

Product lengte

250 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250

De Yumeko deken katoen basket weave in de kleur okergeel is een prachtig en luxueus item dat een gezellige sfeer aan uw interieur toevoegt. Met een indrukwekkende afmeting van 160x250 centimeter is deze deken perfect om heerlijk onder weg te kruipen en warm te blijven. De dunne stof maakt de deken veelzijdig en geschikt voor zowel zomer als winter gebruik. Of u nu in bed ligt, op de bank ontspant, in de tuin zit of op het terras geniet, deze deken biedt altijd comfort en stijl. Het unieke ‘basket weave' patroon, dat doet denken aan een prachtig gevlochten mand, geeft de deken een bijzondere uitstraling. Het gebreide katoen zorgt voor een elastische structuur, waardoor de deken soepel om u heen valt en een knus gevoel geeft. Daarnaast verhoogt dit item het comfort in uw huis, waardoor u kunt genieten van ontspanning en warmte. Voeg deze prachtige okergele Yumeko deken toe aan uw collectie en creëer een gezellige en stijlvolle omgeving waar u altijd van kunt genieten.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250

Om te weten of Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250 zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 250 cm

Het is van belang om Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken katoen basket weave okergeel 160x250 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed