1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch

Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C | Droogtrommel normale cyclus

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch

Het Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ in de prachtige kleur evergroen is een absolute must-have voor elke milieubewuste consument. Dit hoeslaken is vervaardigd van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een comfortabele nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met een afmeting van 140x200x30 past dit hoeslaken perfect om jouw matras. De diepe kleur evergroen geeft jouw slaapkamer een rustgevende en sfeervolle uitstraling. Daarnaast is dit hoeslaken verkrijgbaar in diverse formaten, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw bed. Wat dit hoeslaken echt uniek maakt, is de gebruikte stof. Het is namelijk gemaakt van TENCEL™, een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. TENCEL™ wordt geproduceerd uit houtpulp van eucalyptusbomen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gesloten productieproces. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen in het milieu terechtkomen. Bovendien heeft TENCEL™ uitstekende vochtregulerende eigenschappen, waardoor je altijd geniet van een fris en droog slaapklimaat. Kies voor het Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ en voeg een vleugje luxe, comfort en duurzaamheid toe aan jouw slaapkamer.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C | Droogtrommel normale cyclus.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ evergroen 140x200x30 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed