1. dekens
  2. Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam

Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam

De Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed is het perfecte accessoire voor een luxueuze en comfortabele nachtrust. Met een afmeting van 180 x 200 x 5-8 cm past dit hoeslaken perfect om je tweepersoonsmatras. De kleur off white geeft een elegante uitstraling aan je slaapkamer. Dit hoeslaken is gemaakt van 100% Tencel, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en zachte aanraking. De satijnweving zorgt ervoor dat het hoeslaken stevig is, maar toch soepel om je matras valt. Het ademende vermogen van Tencel zorgt ervoor dat je comfortabel kunt slapen, zelfs als je last hebt van nachtzweten of allergieën. Bovendien is dit hoeslaken duurzaam geproduceerd, wat betekent dat het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Combineer dit hoeslaken met een Tencel dekbedovertrek voor de ultieme slaapervaring. Kortom, dit Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een sensationeel lekker bed en een goede nachtrust.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam

Om te weten of Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici topper hoeslaken Tencel beddengoed tweepersoons 180 x 200 x 5-8 off white zacht, luxe en duurzaam voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed