1. dekens
  2. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons

Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons

Geniet van een heerlijk lichte en verkoelende nachtrust met het Tencel Zomerdekbed van Nuvaro. Dit tweepersoons dekbed van 200 x 220 cm is gemaakt van 100% natuurlijk en duurzaam tencel, een vezel afkomstig uit de eucalyptusboom. Met dit zomerdekbed geniet je van alle voordelen van een natuurlijk materiaal, terwijl je koel blijft tijdens warme nachten. Dit zomerdekbed is niet alleen heerlijk licht, maar ook anti-allergisch. Het tencel materiaal is van nature hypoallergeen en zorgt ervoor dat huisstofmijt, schimmels en bacteriën geen kans krijgen. Hierdoor is dit dekbed uitermate geschikt voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Het Tencel Zomerdekbed van Nuvaro is met zorg en vakmanschap handgemaakt in ons atelier in Nederland. Onze ervaren ambachtslieden hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat elk dekbed met de grootste precisie wordt vervaardigd. Hierdoor ben je verzekerd van een product van hoge kwaliteit waar je jarenlang van kunt genieten. Kies voor comfort en duurzaamheid met het Tencel Zomerdekbed van Nuvaro. Met zijn natuurlijke vezel, anti-allergische eigenschappen en handgemaakte afwerking is dit de ideale keuze voor een goede nachtrust tijdens warme zomernachten. Voeg dit prachtige dekbed toe aan je slaapkamer en ervaar het ultieme comfort en luxe.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons

Om te weten of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 220 cm Tweepersoons voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed