1. dekens
  2. Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbedden zijn gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een goede nachtrust. Dit dekbed in de maat 200x220 is speciaal ontworpen voor de lente en herfst, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van het perfecte slaapcomfort. Dit dekbed is gevuld met zachte halfdons, waardoor het heerlijk licht en comfortabel aanvoelt. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat het dekbed goed ademt en vocht reguleert, zodat je altijd droog en fris blijft tijdens het slapen. Daarnaast is het dekbed ook nog eens ecologisch verantwoord, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het Yumeko dekbed is geschikt voor mensen die houden van een wat zwaarder dekbed. De extra vulling zorgt voor een warme en knusse slaapervaring, waardoor je heerlijk kunt genieten van een goede nachtrust. Met dit dekbed hoef je niet langer te kiezen tussen warmte en comfort, want het biedt beide in één. Geniet van een ontspannen en verkwikkende slaap met het Yumeko dekbed voor de lente en herfst.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed halfdons lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed