Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch. Deze kussensloop van Yumeko is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nachtrust. Het gewassen linnen geeft een luxueuze uitstraling aan je slaapkamer en zorgt voor een heerlijk zacht gevoel. Met deze kussensloop in de prachtige kleur terracotta voeg je een warme en trendy touch toe aan je interieur. Het formaat van 50x60 cm is een veelvoorkomende maat en past perfect bij de meeste kussens. De kussensloop heeft een handige en stevige ritssluiting, zodat je het kussen gemakkelijk kunt verwisselen of wassen. Linnen staat bekend om zijn duurzaamheid en ademende eigenschappen, waardoor je altijd comfortabel en fris zult slapen. Bovendien is dit kussensloop gemaakt van biologisch materiaal en voldoet het aan de hoogste ecologische normen. Zo draag je niet alleen bij aan je eigen welzijn, maar ook aan een betere wereld. Kies voor kwaliteit en stijl met deze Yumeko kussensloop van gewassen linnen in terracotta. LINNEN LEEFT.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen terracotta 50x60 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed