1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade is een prachtig product dat is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. De kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maten, waaronder de 40x80 maat. Met zijn zachte en luxe uitstraling is dit kussensloop perfect om je slaapkamer een stijlvolle touch te geven. Het satijnen materiaal zorgt voor een heerlijk zacht gevoel tegen je huid, waardoor je elke nacht kunt genieten van pure luxe en comfort. Daarnaast is deze kussensloop gemaakt met oog voor het milieu en eerlijke handel. Yumeko, het merk achter dit product, is toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid en eerlijke arbeidsomstandigheden. Met deze kussensloop draag je bij aan een betere wereld, terwijl je tegelijkertijd geniet van een goede nachtrust. Investeer in kwaliteit, comfort en een bewuste levensstijl met de Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn night 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed