1. dekens
  2. Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade is een prachtig accessoire voor jouw slaapruimte. Gemaakt van hoogwaardig, 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een ethisch verantwoorde keuze. Met een afmeting van 40x80 cm past de kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussens, waardoor je kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is de EXTRA CRISPY textuur. Deze unieke eigenschap zorgt voor een knisperend gevoel en geeft je slaapervaring een extra vleugje luxe. Het percal materiaal van de kussensloop is van de hoogste kwaliteit en voelt zacht en comfortabel aan op je huid. Bovendien is het materiaal gecertificeerd als biologisch en fairtrade, wat betekent dat je kunt rusten in de wetenschap dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld en eerlijke werkomstandigheden voor de producenten. Met de Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer in huis, maar ook een product dat jouw waarden van duurzaamheid en eerlijke handel weerspiegelt. Dompel jezelf onder in het comfort van biologisch en fairtrade materiaal en geniet van een heerlijke nachtrust met een vleugje luxe.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop percal mauve 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed