1. dekens
  2. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux

Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux

Dit heerlijk lichte zomerdekbed van Nuvaro is perfect voor warme nachten. Gemaakt van 100% natuurlijk en duurzaam tencel, biedt dit dekbed een verkoelend effect voor een comfortabele slaapervaring. Het anti-allergische materiaal zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van een goede nachtrust. Bij Nuvaro geloven we in het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen. Daarom is dit zomerdekbed met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland. Het tencel materiaal is afkomstig van de eucalyptusboom, een natuurlijke vezel die bekend staat om zijn ademende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat het dekbed licht en luchtig aanvoelt, perfect voor de warme zomermaanden. Met een afmeting van 240 x 220 cm is dit zomerdekbed geschikt voor een lits-jumeaux bed. Het hoogwaardige vakmanschap en de aandacht voor detail maken dit dekbed niet alleen een functioneel product, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Geniet van een goede nachtrust met het Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro!

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux

Om te weten of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 240 x 220 cm Lits-jumeaux voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed