1. dekens
  2. Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch. Dompel jezelf onder in het ultieme comfort van het Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst. Dit dekbed is vervaardigd van hoogwaardig, 100% biologisch fairtrade materiaal, wat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Met dit dekbed geniet je van een ontspannen nachtrust, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Of het nu lente of herfst is, dit dekbed past zich moeiteloos aan aan de temperatuur en jouw persoonlijke behoeften. Het is speciaal ontworpen om je warm te houden tijdens koudere nachten, terwijl het ademend vermogen ervoor zorgt dat je koel blijft wanneer de temperaturen stijgen. Zo ben je altijd verzekerd van het perfecte slaapklimaat, ongeacht het seizoen. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled dons. Door gerecyclede materialen te gebruiken, draagt Yumeko bij aan het verminderen van de impact op het milieu. Dit betekent dat je niet alleen geniet van een heerlijk comfortabel dekbed, maar ook een bewuste keuze maakt voor een duurzamere levensstijl. Kies voor het Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst en ervaar de ultieme ontspanning tijdens je nachtrust.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed recycled dons lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed