1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe

Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe

Met de Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm in de kleur Taupe haal je niet alleen comfort in huis, maar ook een product dat bijdraagt aan een goede nachtrust en het milieu. Dit topper hoeslaken is onderdeel van de Organic collectie van Damai, die bestaat uit 100% biologische katoenen beddengoed. Het hoeslaken is gemaakt van biologisch katoen dat is geweven in satijnbinding, waardoor het een heerlijke zachtheid en comfort biedt. Bij de productie van dit hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Daarnaast worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Hierdoor is het hoeslaken niet alleen huidvriendelijk, maar biedt het ook de juiste bescherming voor je huid én matras. De mooie subtiele zijdeglans en de koelheid op de huid zorgen voor een heerlijk slaapcomfort. Naast het comfortabele gevoel, heeft het Damai Organic hoeslaken ook een prachtige uitstraling. De zachte kleur Taupe geeft een kalme en frisse look aan je bed. Daarnaast zorgt de hoogwaardige kwaliteit ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Dankzij het kwaliteitselastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het altijd glad op het bed liggen. Kies voor de Damai Organic Topper hoeslaken en geniet van een goede nachtrust in stijl, terwijl je.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 140x210 cm Taupe voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed