1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Het Coco Cici Tencel dekbed is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een zacht, luxe en duurzaam eenpersoons dekbed. Dit dekbed is gemaakt van 100% TENCEL™, een revolutionaire stof die bekend staat om zijn ademende eigenschappen en comfortabele textuur. Dit dekbed is perfect voor de zomermaanden, omdat het je lichaam koel houdt tijdens warme nachten. Het ademt als geen andere stof, waardoor je kunt genieten van een optimale nachtrust en energiek wakker wordt. Geen zweet of ongemak meer tijdens het slapen! Daarnaast is dit dekbed de ideale aanvulling op jouw TENCEL™ beddengoedcollectie. Het vormt een perfecte match met de Coco Cici Tencel dekbedovertrekken en kussenslopen, waardoor je een stijlvolle en harmonieuze slaapkamer kunt creëren. Combineer dit dekbed met de zomerse kleuren en patronen van onze collectie voor een frisse en trendy uitstraling. Het Coco Cici Tencel dekbed is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook duurzaam. TENCEL™ is gemaakt van natuurlijke cellulosevezels, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu terwijl je geniet van een goede nachtrust. Investeer in dit hoogwaardige dekbed en ervaar zelf het verschil in kwaliteit en comfort.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbed Zomer dekbed eenpersoons 140 x 220 100% Tencel- zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed